Gellak til neglene: det nyeste hit i Danmark

Skrevet af d. 16. januar 2021 i Tilbud

Alle, der har prøvet at gå med neglelak, kender den dekorative smørelses største akilleshæl: efter kort tid skaller det, falder af og ser uskønt ud.

Men som med alt andet er neglelakken også under den teknologiske udviklings lup, og det har resulteret i, at man kan slippe uden om denne problematik.

Løsningen er nemlig den superflotte, praktiske gellak, også kaldet gelpolish, som man nu kan købe til neglene.

Praktik og skønhed går hånd i hånd

Gellakken er noget, som alle, der kan lide smukke negle, uden tvivl bør give et skud.

Først og fremmest er neglene utroligt smukke og formfuldendte, når lakken er påført, hvilket man som med almindelige neglelakker kun kan nyde godt af.

Samtidig er gelpolish også kendetegnet ved, at det ikke skaller på samme måde som normal neglelak, men derimod snildt kan holde i flere uger.

Det er i særdeleshed velegnet til de mange kvinder, der ikke gider at lægge en ny lak hver anden time, men som stadig gerne vil være smukke og have lækre negle.

Professionelle negle derhjemme

Gellakken har ikke kun de fordele, at den er ufatteligt smuk og samtidig ekstremt praktisk, fordi den holder så længe.

En anden smart fordel ved neglelakken er nemlig, at den uden problemer kan påføres derhjemme, hvor resultatet vil blive nøjagtig lige så godt, som hvis en professionel havde stået bag.
Det gør det nemt og fleksibelt at bestemme, hvornår man vil have lavet sine negle, da man ikke skal være afhængig af hverken tidsbestilling eller transporttid.

Derfor bør man købe en flot gellak hos Nailster og gøre sig selv en kæmpe tjeneste fra dag ét.

Sjov med veninderne

Endelig har gellakken det store plus, at man kan gøre det til en hyggelig aktivitet med veninderne at påføre den og dygtiggøre sig i kvaliteten.

Det kan være før en forestående bytur eller bare en hyggelig eftermiddag på værelset, hvor man trænger til en skæg aktivitet.

Man kan også gøre det selvsamme med sin søster eller måske endda sin mor, hvis man skal have en hyggedag derhjemme, hvor man gerne vil forkæle sig selv.

Ikke nok med, at det vil udmønte sig i smukke negle, det vil også kunne styrke båndet til enten ens veninder, søstre eller mor.

Der er altså kun gode grunde til at kaste sig ud i det – så hvorfor vente?