Her finder du de bedste tilbud som gamer

Skrevet af d. 26. oktober 2020 i Tilbud

gamer og pokal

Hvis du kan få en stor del af døgnets timer til at gå med en controller i hånden og dit yndlingsspil på skærmen, så er Black Friday absolut en dag for dig. Det er nemlig hverken billigt at købe nyt gamerudstyr eller nye spil, uanset om man spiller på konsol eller computer.

Men på Black Friday er der gang i tilbuddene, og du kan spare masser af penge på alle de nyeste spil, de nyeste konsoller (som eksempelvis PlayStation 5) og dertilhørende udstyr. Så hvis du efterhånden er igennem spillene på hylden, eller hvis du skal have fingrene i den nye generation af konsoller, kan det give god mening at holde øje med gaming tilbud på Black Friday.

Brug en portal til at finde de bedste tilbud

Det kan være lidt af en opgave at trawle adskillige webshops og butikker igennem på Black Friday for at finde ud af, hvor man kan spare flest penge på sin nye konsol, udstyr eller spil. Derfor kan du med fordel benytte dig af en portal, der samler alle de bedste forhandlere, der fejrer Black Friday på ét sted, så du automatisk får hurtig adgang til de bedste tilbud.

Der findes mange af disse Black Friday tilbudsportaler rundt omkring, men en af de absolut mest populære, når det kommer til gamingtilbud, er fridayblack.dk. De sørger for at levere en oversigt over de bedste webshops og bedste tilbud på årets største shoppingdag; Black Friday.

Vores bedste tip: Vær hurtig på aftrækkeren

Hvis man gerne vil spare mange penge på eksempelvis en ny PlayStation 5 på Black Friday, gælder det om at være hurtig på aftrækkeren. Der er nemlig millioner af danskere, der svinger kortet på lige netop den dag, og dermed går der ikke længe, før butikkerne melder udsolgt.

Hvis du har mulighed for det, kan du derfor med fordel sidde klar ved tasterne allerede ved midnat, så du er blandt de første, der får adgang til de ekstraordinært gode tilbud på Black Friday. Her giver det igen god mening at finde en portal som fridayblack.dk, der sørger for at finde de bedste webshops og bedste tilbud til dig.

Der kan dog være rigtig meget kø (også online) ved midnat, så hvis du hellere vil undgå de lange ventetider, kan du forsøge igen i løbet af natten (fra kl. 2 og fremefter) eller stå tidligt op næste morgen (ved 6-tiden) for at komme mere ubesværet ind til de gode tilbud.