Hvad er Cyber Monday?

Skrevet af d. 31. august 2020 i Tilbud

hvad er cyber monday

De fleste af os ved, at det vrimler med gode tilbud gennem hele november måned. Og ofte bliver alle disse blot refereret til som værende en del af en masse Black Friday tilbud – men det er ikke helt korrekt. Der er nemlig flere begivenheder, der ligger til grund for de lave priser i november, som vi alle løber efter. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med Singles Day, der falder den 11. november, Black Weekend, der ligger i weekenden efter Black Friday og bestemt også Cyber Monday, der afslutter det hele mandagen efter Black Weekend.

Det hele bliver afsluttet med et brag af en online fest med Cyber Monday

Mens Black Friday og Black Weekend oprindeligt er nogle begivenheder, der har til hensigt at få folk til at komme ned i de fysiske butikker, har Cyber Monday til hensigt at få dem til at blive hjemme og handle online. Det betyder, at fredag, lørdag og søndag skal bruges i de mange fysiske butikker, så der bliver støttet op om dem, mens mandag er den dag dankortet svinges foran computeren. Det er dog ikke helt noget, det er slået igennem herhjemme, hvor alle begivenheder blot sammenlægges til at være én stor tilbudsfest online såvel som offline.

Cyber Monday er din sidste chance for at få fat på en masse gode varer til billige priser

Men mens man ved, at der er masser af tilbud både Black Friday og Black Weekend, idet der her er tale om en fest, der varer ved i 3 dage, er det noget andet med Cyber Monday. Efter Cyber Monday vil det nemlig være slut med de mange gode tilbud, og derfor indikerer denne dag slutningen på festen. Det er derfor den sidste chance for at få fat på en masse gode varer til lave priser både til en selv, men eventuelt også til de mange julegaver, som de fleste gerne vil spare penge på. Derfor er det årets sidste, store tilbudsdag, før vi rammer ind i januarudsalget efter jul.

Find gode oversigtssider online der giver dig et overblik over tilbud til Cyber Monday

Vil du gerne vide mere om Cyber Monday og samtidig danne dig et overblik over, hvor du bør handle for at få fat på de bedste varer til de laveste priser? Så bør du tage et kig online. Her finder du nemlig en lang række oversigtssider, der giver dig det fulde overblik over de webshops, der deltager i den store tilbudsfest. Dermed vil du nemt og hurtigt kunne forberede dig og sidde klar på tasterne på de rigtige shops i forhold til de varer, som du gerne vil have fingrene i.